Ingrediënten 2 personen:
- 1 Bos biologische bospeen
- 4 Kruimige aardappels, in de herstelfase vervang je deze door bataat (zoete aardappel), knolselderij of een andere groente naar keuze.
- 2 Rode poon
- Kruiden
- Roomboter
Bereiding:
- Verwarm de over voor op 160 graden.
- Was, spoel de vis goed af met koud water, dep het droog met keukenpapier.
- Zet de ovenschaal met klontje roomboter in de oven en wanneer de boter gesmolten is leg je de schone vis in de schaal.
- Bak de vis in ongeveer 15 à 20 minuten gaar, check altijd even of deze goed gaar is voordat je het serveerd.
- Rasp de bospeen schoon en stoom ze in de stoompan. Indien je deze niet hebt kook je ze water.
- Schil en kook de aardappels of de andere groenten.
- Schep alles op en strooi nog wat kruiden, bijvoorbeeld dille of bieslook, tijm over de worteltjes en de aardappels.
Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.