Deze heerlijke voedzame venkel witlofsalade met ei en Griekse feta zit boordevol met gezonde ingrediënten.
De triggers (Griekse feta en honing dille mosterd) kun je vervangen of weglaten tijdens de herstelfase. Wanneer je Griekse feta kaas na de herstelfase eet, kijk dan altijd hoe je lichaam en huid hierop reageren. Test altijd 1 trigger per keer.
Ingrediënten, alle biologisch:
- 1 Stronkje witlof
- Stuk venkel
- Stuk komkommer
- 1 Nori vel
- 1 Avocado
- 1 Gekookt ei
- Na de herstelfase kun je af en toe fetakaas eten Griekse feta. Wanneer je nog in de herstelfase zit, neem je een extra gekookt ei.
- Noten, pitten en zaden naar eigen keuze. Ik heb in deze salade: pompoenpitten, hennepzaad, sesamzaad en pistachenoten gedaan. Wissel ook met noten pitten en zaden af in je gerechten. Alle voedingsmiddelen bevatten verschillende bouwstoffen, daarom is de afwisseling/variatie zo belangrijk.
- Kruiden: kervel, bieslook, dille.
- Peper en zeezout
- Dressing van: Olijfolie, Bragg ACV en honing dille mosterd van Ton. In de herstelfase laat je de honing dille mosterd nog even achterwege.
Geniet van je heerlijke gezonde maaltijd!
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.