Ingrediënten:

  • 75 gram amandelmeel
  • 35 gram kokosmeel
  • 40 gram lijnzaad
  • 60 gram kokosolie
  • 2 eieren
  • snuf Keltisch zeezout

Zo maak je de crackers:

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en roer ze het met een lepel goed door elkaar totdat er een mooie deegbal ontstaat.
  3. Leg het bakpapier op de bakplaat.
  4. Verdeel het deeg over het bakpapier zorg ervoor dat er geen gaten in het beslag zitten. Leg een nieuw bakpapier op het mengsel en rol met een deegroller of fles het deeg plat tot een dikte van niet meer dan een halve centimeter.
  5. Verwijder het bovenste vel bakpapier. Snij met een mes deeg in stukken en zet de bakplaat in de oven.
  6. Bak de crackers in ongeveer 10-15 minuten bruin en knapperig.

Geniet van je heerlijke crackers!

Bianca Buijs

Heb je mijn hulp nodig? Maak dan een afspraak.
Vul het contactformulier in of bel: 06-18947255

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.